sábado, 5 de mayo de 2012

Skyland 2 La nau de les tempestes de David Carlyle


Títol: Skyland 2 La nau de les tempestes

Títol original: Skyland 2 - La nave delle tempeste
Autor: David Carlyle
Any de publicació: 2011
Editorial: La Galera
Col·lecció: Lluna Roja
Idiomes: Castellano y Català 
Nº de pàgines: 336
Preu: 16,95 €
Enquadernació: Tapa dura amb sobrecoberta



En l'any 2078, la Lily Carlyle intenta evitar inútilment la catàstrofe que acabarà amb la Terra. Gairebé doscents anys més tard, després de l'holocaust, la Valery va a parar a l'illa Atlantys; i Lorenzo, el rebel, intenta trobar el misteriós expedient Carlyle que conté la clau de la fi del món, abans que el govern d'Skyland se li endavanti. Aviat descobrirà que tot era una trampa...

 



Skyland 2 La nau de les tempestats, continuen les interessants aventures de Lorenzo i Valery. En la seva lluita per salvar Skyland i trobar-se a si mateixos en el procés.

També es van desentranyant el misteri de la doctora Carlyle i el seu informe, al costat de la doctora assistirem en primera fila a l'apocalipsi que acabo amb la Terra.

Nous personatges i nous misteris s'afegeixen a la trama.

Verónica seria el personatge principal d'aquests nous personatges. Es tracta d'una caçarecompenses que ha tingut un difícil passat. És contractada per buscar a Lorenzo i al seu pare, i es veu embolicada en la lluita de l'Esfera contra els rebels. En una sèrie d'esdeveniments que canviessin la seva vida per sempre i la portaran a embolicar-se de ple en la història.Travant una estreta amistat amb Lorenzo, pel qual sent una gran afinitat, que cobrés molta importància.

En aquest volum apareix un nou misteri, el pla Shelron que es descobreix com una part essencial, que sembla complementar el no menys misteriós informe de la doctora Carlyle.

Quan Lorenzo i Valery semblen salvar les seves diferències i alguna cosa sembla sorgir entre ells, les circumstàncies els separen. Podrà sobreviure la seva relació i resoldre tots els problemes que els afligeixen a ells i al seu món? Podra la doctora Carlyle sobreviure al seu propi món i salvar la humanitat en Skylan?

Aquesta segona part van donant respostes a aquests i a altres interrogants. Veurem per fi el final de la Terra i el naixement de Skyland. Sabrem més de la misteriosa energia, cridada ALFA-12 i dels poders dels seijin. Però nous reptes i misteris queden sense resoldre, així que esperarem amb ànsies la promesa tercera part.


Agraïments a l'editorial La Galera per l'exemplar.

2 comentarios :

  1. ¿Vale la pena el primer libro? Es decir, crees que puede gustarme? :O Es que no sé muy bien que esperar de estos libros...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ¿Merece la pena? Pues claro. Si te gusta este tipo de género si te gustara.

      Eliminar