sábado, 13 de abril de 2013

Un dia de neu - Ezra Jack Keats


Títol català: Un dia de neu
Títol castellà: Un día de nieve
Autor: Ezra Jack Keats
Il·lustrador: Ezra Jack Keats
Any de publicació: 2013
Editorial: Lata de Sal
Nº de pàgines: 36
Preu: 14,90 €
Enquadernació: Cartoné Sobrecoberta


«Un matí d’hivern el Peter es va despertar i va mirar per la finestra. Havia nevat de valent durant la nit. Hi havia neu per totes bandes».

És un dia de neu i el Peter se’n va a descobrir-la. Surt abrigat al carrer per passejar entre munts de neu apilada i per veure els nens grans jugar a llançar-se boles gegants. Descobreix els solcs que deixen els seus peus a la neu espessa i com resulta de divertit fer àngels movent els braços contra una muntanya de neu blanca. El Peter és petit, però ell tot sol aprendrà de quantes aventures es pot gaudir en... un dia de neu.
Un dia extraordinari.




Aquest meravellós conte il·lustrat compleix cinquanta anys gaudint d'una magnifica salut. En el seu temps, tant pels valors que transmetia com pels materials emprats en la seva elaboració, va suposar una autentica revolució en el gènere.

La visió de la neu vista a través dels sorpresos ulls d'un nen petit resulta sempre commovedora. La il·lusió que transmet el maravillat protagonista és contagiosa, el seu dia rememora experiències que són universals i intemporals. 

Un llibre per gaudir i compartir, en aquesta magnífica edició de Lata de Sal trobem un llibre imprescindible. La col·lecció Vintage ens transmet el sabor dels antics àlbums, com aquells que els nostres avis i pares van atresorar en la seva infància, i que sovint van ser els que van marcar nostres primeres experiències literàries. 

A més aquesta col·lecció inclou el detall d'una sobrecoberta perquè nosaltres mateixos puguem practicar les tècniques que va usar l'autor, també inclou un raspall de dents de fusta, similar a l'usat originalment. Molts detalls que fan recomanable aquesta obra.





Este maravilloso cuento ilustrado cumple cincuenta años gozando de una magnifica salud. En su tiempo, tanto por los valores que transmitía como por los materiales empleados en su elaboración, supuso una autentica revolución en el género. 

La visión de la nieve vista a través de los sorprendidos ojos de un niño resulta siempre conmovedora. La ilusión que transmite el maravillado protagonista es contagiosa, su día rememora experiencias que son universales e intemporales. 

Un libro para disfrutar y compartir, en esta magnífica edición de Lata de Sal encontramos un libro imprescindible. La colección Vintage nos transmite el sabor de los antiguos álbumes, como aquellos que nuestros abuelos y padres atesoraron en su infancia, y que a menudo fueron los que marcaron nuestras primeras experiencias literarias. 

Además esta colección incluye el detalle de una sobrecubierta para que nosotros mismos podamos practicar las técnicas que usó el autor, también incluye un cepillo de dientes de madera, similar al usado originalmente. Muchos detalles que hacen recomendable esta obra. 


2 comentarios :

  1. La verdad es que no lo conocía de nada, así que me lo apunto, que tiene buena pinta :D
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Me encantan estos cuentos que al no ser los tradicionales a los peques les llama mucho la atención. Un besazo.

    ResponderEliminar