miércoles, 3 de abril de 2013

Scarlet - Marissa Meyer


Títol català: Scarlet. Cròniques lunars II
Títol castellà: Scarlet. Crónicas lunares II
Títol original: Scarlet. The Lunar Chronicles. Book Two
Autor: Marissa Meyer
Any de publicació: 2013
Editorial: Fanbooks
Nº de pàgines: 492
Preu: 16,95 €
Enquadernació: Rústica amb solapes

Cròniques lunars:
Cinder
Scarlet
Cress (Coming 2014)
Winter (Coming 2015)

L'Scarlet Benoit busca la seva àvia desapareguda i només pot confiar en en Llop, un lluitador tan atractiu com perillós. Junts començaran la recerca pel perillós món de la màfia i aviat descobriran que no són els únics que la busquen.

La Cinder torna a la segona entrega de Cròniques Lunars perquè creu que els Benoit són la peça clau per resoldre el seu passat, però abans, la ciborg mecànica haurà d'escapar de la presó. 

Ara, tots hauran de mantenir-se una passa endavant de la perversa reina lunar, que farà qualsevol cosa per tal que el príncep Kai es converteixi en el seu marit, el seu rei, el seu presoner.Scarlet és la segona part de les Cròniques lunars que va començar amb Cinder. En aquesta ocasió se'ns trobem amb una actualitzada i futurista versió de la Caputxeta, com en l'anterior lliurament veurem un món futur ple de sorpreses. Malgrat el títol, la novel·la no abandona a anteriors personatges. El protagonisme és gairebé compartit entre la Cinder i l’Scarlet, es van intercalant els capítols amb cadascuna de les seves històries fins a arribar a un punt en què ambdues conflueixen. 

La història de l’Scarlet comença amb la desaparició de la seva pobra àvia, ella desitja trobar-la com sigui. Donades les especials circumstàncies del cas, no li queda més remei que partir en la seva cerca. En el procés es trobarà amb tot tipus de persones i dificultats, cal destacar un personatge, el de Llop, un jove perillós i impredictible que l'acompanyarà en la seva aventura, tot i que no sap si veritablement pot confiar en ell o no. 

D'altra banda la Cinder també s'enfronta als seus propis problemes, després de fugir del seu empresonament. Ens tornem a trobar amb en Kai, l’Iko (en forma de nau), la malvada Levana i apareixerà un personatge nou que mereix ser nomenat, el capità Thorne, o millor dit cadet Thorne, que s'escapa amb la Cinder de la presó. 

M'ha resultat una història emocionant, en la qual l'autora ha sabut perfectament unir les històries de les dues protagonistes, mantenint la frescor i l'originalitat d'aquesta revisió futurista de tots dos clàssics. La relació de l’Scarlet i en Llop a la recerca de la seva àvia és molt interessant. Tot l'univers creat per l'autora destil·la acció, aventura i romanticisme. 

Aquesta saga em va conquistant més amb cada lliurament, Cinder m'agrado molt però Scarlet m'ha agradat molt més. Em resulta interessant per molts motius, m'encanten els clàssics i si s'actualitzen de forma adequada, com en aquest cas, es poden gaudir de forma diferent. Estic desitjant llegir la seva continuació i que li donin el seu merescut a l'odiosa Levana.
Scarlet es la segunda parte de las Crónicas lunares que comenzó con Cinder. En esta ocasión se nos encontramos con una actualizada y futurista versión de Caperucita, como en la anterior entrega veremos un mundo futuro lleno de sorpresas. A pesar del título, la novela no abandona a anteriores personajes. El protagonismo es casi compartido entre Cinder y Scarlet, se van intercalando los capítulos con cada una de sus historias hasta llegar a un punto en que ambas confluyen. 

La historia de Scarlet comienza con la desaparición de su pobre abuela, ella desea encontrarla como sea. Dadas las especiales circunstancias del caso, no le queda más remedio que partir en su busca. En el proceso se encontrará con todo tipo de personas y dificultades, cabe destacar un personaje, el de Lobo, un joven peligroso e impredecible que la acompañará en su aventura, a pesar de que no sabe si verdaderamente puede confiar en él o no. 

Por otra parte Cinder también se enfrenta a sus propios problemas, tras huir de su encarcelamiento. Nos volvemos a encontrar con Kai, Iko (en forma de nave), la malvada Levana y aparecerá un personaje nuevo que merece ser nombrado, el capitán Thorne, o mejor dicho cadete Thorne, que se escapa con Cinder de la cárcel. 

Me ha resultado una historia emocionante, en la que la autora ha sabido perfectamente unir las historias de las dos protagonistas, manteniendo la frescura y la originalidad de esta revisión futurista de ambos clásicos. La relación de Scarlet y Lobo en busca de su abuela es muy interesante. Todo el universo creado por la autora destila acción, aventura y romanticismo. 

Esta saga me va conquistando más con cada entrega, Cinder me gusto mucho pero Scarlet me ha gustado mucho más. Me resulta interesante por muchos motivos, me encantan los clásicos y si se actualizan de forma adecuada, como en este caso, se pueden disfrutar de forma diferente. Estoy deseando leer su continuación y que le den su merecido a la odiosa Levana.


8 comentarios :

 1. No coneixia la saga, però donen ganes de saber-ne més! :) Gràcies per la ressenya! Petons!

  ResponderEliminar
 2. Hola guapi!!

  Tengo muchisimas ganas a esta saga!! ademas con reseñas como la tuya que la ponen tan bien, es imposible no tenerla ganas!
  Ademas es interesante saber que te gustó más que la primera parte, algo para mi opinión, dificil de conseguir! un besazo

  ResponderEliminar
 3. Encara no l'he llegit pero fa temps que em crida l'atenció ^^
  ¡Gràcies per la ressenya!
  Un petó :)

  ResponderEliminar
 4. Todos coíncidis en que Scarlet es aun mejor que Cinder, y que esta última no esta nada mal, todavía no he leído ninguna de las dos, pero estoy a puntito de hacerlo.
  Un beso!

  ResponderEliminar
 5. ara l estic llegint i...mencanta*__* es com esntrar en un conte de fades..

  ResponderEliminar
 6. Hola!!

  No conocíamos la saga pero tiene una pinta interesante^^

  Tenemos una nueva entrada en nuestro blog, te desvelamos lo que todos alguna vez en nuestra vida hemos hecho pero nos da vergüenza reconocer y decimos quién ha sido la GANADORA del CONCURSO que hicimos de unas maravillosas gafas de sol...

  ¿Te lo vas a perder?

  Te esperamos en:

  http://elpinceldecolores.blogspot.com.es/

  ResponderEliminar
 7. Lei hace unas semana Cinder y estoy deseando porder leer Scarlet muuuyy pronto! Tanta buena critica por algo sera!
  Gracias por pasarte por mi blog!

  ResponderEliminar
 8. caperucita!!!!!!!! Compré la primera parte la semana pasada y estoy esperando a comprar CINDER para poder leerlos seguidos :) Adoro tu reseña

  Little Red Reading Hood
  http://littlered-readinghood.blogspot.com.es/

  ResponderEliminar