martes, 4 de marzo de 2014

La doble vida de Cassiel Roadnight - Jenny Valentine


Títol català: La doble vida de Cassiel Roadnight
Títol castellà: Cómo empezó mi vida prestada
Títol original: The Double Life of Cassiel Roadnight
Autor/a: Jenny Valentine
Traductor/s: Elisabet Ràfols
Any de publicació: 2014
Editorial: Cruïlla
Col·lecció: Gran angular
Nº de pàgines: 237
Preu: 8,75 €
Enquadernació: Rústica


A un noi fugitiu que viu al carrer se li presenta una oportunitat que no pot deixar escapar: canviar d'identitat. Però tothom té secrets, no només ell, i el que d'entrada semblava una solució per començar una nova vida es converteix en un malson.



Aquest llibre m'atreia per la seva sinopsi, em semblava bastant intrigant. Està narrat per un protagonista amb seriosos problemes d'identitat. La seva vida des del principi s'endevina que ha estat molt difícil, fet que se'ns va confirmant a mesura que els fets del present es van relacionant en la ment del jove amb els successos del seu passat.

Ell se sent un usurpador, la qual cosa va començar per a ell com una espècie d'estafa, una aturada momentània en la seva vida sense destinació, es va convertint a poc a poc en alguna cosa més, un joc perillós amb sorprenents girs i revelacions.

Poc més es pot dir per no spoilear, només destacar com el destí sembla conspirar per posar les coses en el seu lloc, donant continuïtat al que va anar abruptament interromput.

Un llibre molt recomanable, totalment addictiu adequat per llegir d'una tirada.



Este libro me atraía por su sinopsis, me parecía bastante intrigante. Está narrado por un protagonista con serios problemas de identidad. Su vida desde el principio se adivina que ha sido muy difícil, hecho que se nos va confirmando a medida que los hechos del presente se van relacionando en la mente del joven con los sucesos de su pasado.

Él se siente un usurpador, lo que empezó para él como una especie de estafa, una parada momentánea en su vida sin destino, se va convirtiendo poco a poco en algo más, un juego peligroso con sorprendentes giros y revelaciones.

Poco más se puede decir para no spoilear, solamente destacar como el destino parece conspirar para poner las cosas en su lugar, dando continuidad a lo que fue abruptamente interrumpido.

Un libro muy recomendable, totalmente adictivo adecuado para leer de un tirón.

2 comentarios :

  1. No conocía este libro, pero pinta bien ;)
    Besos

    ResponderEliminar
  2. Montse et dono la raó, enganxa des del primer capítol i ja no el pots deixar fins al final. M'ha agradat, fresc i original.

    ResponderEliminar