domingo, 30 de junio de 2013

La marea - Amanda Hocking


Títol català: Cançó de mar 3. La marea
Títol castellà: Olas. Canción de Mar 3
Títol original: Tidal. Watersong III
Autor: Amanda Hocking 
Any de publicació: 2013
Editorial: Fanbooks
Nº de pàgines: 412
Preu: 14,21 €
Enquadernació: Rústica amb solapes


La vida de la Gemma està en perill perquè la Penn i la Lexi estan decidides a reemplaçar-la per una altra sirena. Necessita trencar la maledicció abans no sigui massa tard. Amb l'ajuda de la Harper i en Daniel, busquen informació en el passat d'aquests éssers mítics que són les seves enemigues, potser allà hi ha la clau per salvar tot el que estima...




La marea és la tercera part de la saga Cançó de mar, continua el relat on ho va deixar l'anterior llibre La transformació. La Gemma s'esforça per intentar portar una vida el més normal possible, al costat de la seva germana Harper i el seu pare. Les dues germanes no renuncien a lliurar-se de la maledicció i de les malvades sirenes.

Sembla una mica més fàcil ara que les altres sirenes han decidit quedar-se una temporada en Capri, on la Penn, la més malvada de les germanes, investigarà, tractant d'esbrinar la causa que en Daniel sigui immune al cant de les sirenes. Al mateix temps té clar que ha de trobar una substituta per a Gemma, a la qual no pot tolerar.

La situació es posa cada vegada més interessant amb acció i intriga a parts iguals, a més coneixerem més detalls sobre el passat de les sirenes, especialment de la Thea, un personatge que ho ha passat malament i no és per res igual que les seves germanes sirenes la Penn i la Lexi. Encara que aquí aparegui poc, un altre personatge secundari a destacar és l’Álex que després de la ruptura amb la Gemma ho passa realment malament.

Aquest llibre té més pàgines que les anteriors, cosa que s'agraeix donada la qualitat de la història, t'enganxa de seguida i es llegeix ràpidament, resulta molt entretingut fent-te passar una bona estona, sens dubte és una saga perfecta per llegir aquest estiu. Espero amb ànsies el proper lliurament que posarà punt i final a la saga.



La marea es la tercera parte de la saga Cançó de mar, continúa el relato donde lo dejó el anterior libro La transformació. Gemma se esfuerza por intentar llevar una vida lo más normal posible, junto a su hermana Harper y su padre. Las dos hermanas no renuncian a librarse de la maldición y de las malvadas sirenas. 

Parece algo más fácil ahora que las otras sirenas han decidido quedarse una temporada en Capri, donde Penn, la más malvada de las hermanas investigará, tratando de averiguar la causa de que Daniel sea inmune al canto de las sirenas. Al mismo tiempo tiene claro que debe encontrar una sustituta para Gemma, a la que no puede tolerar. 

La situación se pone cada vez más interesante con acción e intriga a partes iguales, además conoceremos más detalles sobre el pasado de las sirenas, especialmente de Thea, un personaje que lo ha pasado mal y no es para nada igual que sus hermanas sirenas Penn y Lexi. Aunque aquí aparezca poco, otro personaje secundario a destacar es Álex que tras la ruptura con Gemma lo pasa realmente mal. 

Este libro tiene más páginas que las anteriores, cosa que se agradece dada la calidad de la historia, te engancha enseguida y se lee rápidamente, resulta muy entretenido haciéndote pasar un buen rato, sin duda es una saga perfecta para leer este verano. Espero con ansias la próxima entrega que pondrá punto y final a la saga.

2 comentarios :