viernes, 16 de agosto de 2013

El Caramba - Marie-Louise Gay


Títol català: El Caramba
Títol castellà: Caramba
Autor: Marie-Louise Gay
Il·lustrador: Marie-Louise Gay
Any de publicació: 2013
Editorial: Lata de Sal
Nº de pàgines: 36
Preu: 14,90 €
Enquadernació: Cartoné 

«El Caramba semblava un gat normal i corrent. Tenia el pèl suau i la cua, llarga i tota de ratlles. Menjava peix. Miolava. Feia bones passejades. Malgrat tot, però, el Caramba no era com els altres gats». 

El Caramba col·lecciona erugues, explica històries, fa truites de formatge… Però no sap volar! Un gat diferent als altres.




L'editorial Lata de Sal ofereix grans contes il·lustrats que fan les delícies de pares i nens. Aquest pertany a una col·lecció que té com a protagonistes als gats. Aquests animals sempre encurioseixen dels més petits, així que crec que aquests llibres seran ideals per compartir amb ells.

Aquest meravellós conte il·lustrat farà les delícies dels més petits, ensenyant-los que tots som diferents i tots tenim alguna cosa especial que ens fa únics, solament hem de trobar-ho.



La editorial Lata de Sal ofrece grandes cuentos ilustrados que hacen las delicias de padres y niños. Éste pertenece a una colección que tiene como protagonistas a los gatos. Estos animales siempre despiertan la curiosidad de los más pequeños, así que creo que estos libros serán ideales para compartir con ellos.

Este maravilloso cuento ilustrado hará las delicias de los más pequeños, enseñándoles que todos somos diferentes y todos tenemos algo especial que nos hace únicos, solo tenemos que encontrarlo.

2 comentarios :