jueves, 15 de agosto de 2013

Polònia independent - Antoni Soler i Guasch


Títol: Polònia independent
Autor: Antoni Soler i Guasch
Any de publicació: 2013
Editorial: Columna
Nº de pàgines: 120
Preu: 22,90 €
Enquadernació: Rústega amb solapes 

"Catalunya es constitueix en una República independent d'Espanya, que no pot reclamar el seu retorn encara que presenti el tiquet abans de 15 dies".Disposició primera de la Constitució de Catalunya

Saps que aquesta Catalunya independent té una base espacial a Montserrat? I que la tertuliologia és una religió amb molts adeptes? Has visitat el Minniwert Pis? O l'Artur Mas de Corcovado? En saps res, del Tractat iraniano-català de no-proliferació de cpas nuclears? Sabries dir el nom del cap del Banc Central Català? Coneixes el guanyador de l'últim premi nacional Joan Tardà d'Oratòria? I qui presenta el Hat trick Llagostera a la televisió catalana?En aquest llibre hi trobaràs tota la informació necessària i innecessària sobre la República Catalana independent. Això suposant que aquesta República existís, i que l'haguessin dissenyat des del Polònia.




És un llibre molt divertit i irreverent, que aborda sense complexos un tema molt actual i important. Segueix perfectament l'esperit del programa de tv3, no deixant canya dreta. Ens proporciona una experiència visual molt completa, gràcies a les seves múltiples fotografies i reconstruccions de moltíssims elements, com a monuments i objectes quotidians de tot tipus. Tot això des d'una òptica molt divertida i humorística, sempre respectuosa.

És bé poder riure's de tot, fins i tot d'un mateix, alleuja moltes tensions i mals rotllos. A més el llibre venia acompanyat amb una samarreta molt maca. Així que us ho recomano molt.





Es un libro muy divertido e irreverente, que aborda sin complejos un tema muy actual e importante. Sigue perfectamente el espíritu del programa de tv3, no dejando títere con cabeza. Nos proporciona una experiencia visual muy completa, gracias a sus múltiples fotografías y reconstrucciones de muchísimos elementos, como monumentos y objetos cotidianos de todo tipo. Todo ello desde una óptica muy divertida y humorística, siempre respetuosa.

Es bueno poder reírse de todo, incluso de uno mismo, alivia muchas tensiones y malos rollos. Además el libro venía acompañado con una camiseta muy chula. Así que os lo recomiendo mucho.






2 comentarios :

  1. Tiene pinta de ser un libro muy divertido jaja pero la portada es horrible!

    ResponderEliminar
  2. Habría que leerlo para luego opinar :D Un saludo!

    ResponderEliminar