sábado, 25 de agosto de 2012

La noia drac 1.L'herència - Thuban de Licia Troisi


Títol català: La noia drac 1.L'herència de Thuban
Títol castellà: La chica dragón 1. La maldición de Thuban
Títol original: La ragazza drago 1. L'eredità di Thuban
Autor: Licia Troisi
Any de publicació: 2012
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L'Illa del Temps
Nº de pàgines: 315
Preu: 14,96 €
Enquadernació: Tapa dura




La Sofia observa la ciutat a través de la porta de l'institut on s’ha criat i pensa que ja no l’adoptarà ningú. Però un dia, un excèntric professor d'antropologia se l’endú a una casa prop d’un llac que envolta un arbre molt vell. Sembla que el professor sap moltes coses d’ella, sobretot del seu passat llunyà, fosc i màgic que li ha imprès una piga al front, el signe de l'últim llegat dels dracs, Thuban, que Nighoggr, la ferotge víbria alada, va derrotar i va empresonar a les entranyes de la Terra.






És aquesta una novel·la que explica una història plena de dracs i màgia. Les èpiques batalles d'un regne perdut i la creixent amenaça d'un antic mal marquessin la vida de la protagonista, una jove que haurà de superar les seves limitacions i pors, assumint la seva destinació com a personatge principal en la lluita que s'aveïna.

En la més remota antiguitat existia el regne de Dragònia, governat pels dracs en pau i harmonia amb els humans i la naturalesa. La màgia de l'Arbre del Món sustentava la creació en perfecte equilibri, però el mal va acabar per destruir-ho pràcticament tot. Les malvades víbries guiades per perverses intencions van iniciar una guerra sense caserna. L'últim dels dracs ferit de mort, segello al cap de les víbries en una presó subterrània. Sabia que el mal tard o d'hora escaparia de la seva presó, per aquest motiu els dracs havien decidit, sabent la seva causa perduda en aquests moments, amagar la seva essència en els cossos d'humans, esperant el moment de despertar i combatre de nou quan la seva presència es fes necessària.

L'obra sembla destinada a un públic juvenil, però la seva lectura pot resultar amena per a tot tipus de públics, sent recomanable per a aquells que vulgui passar una agradable estona amb unes entretingudes aventures a més de les històries dels dracs i el seu regne que assemblen belles llegendes.

En resum, una entretinguda i agradable obra de còmoda lectura. Destacar els bells escenaris en què es desenvolupa i que sent la primera d'una saga et deixa amb ganes de llegir més.





Es esta una novela que cuenta una historia llena de dragones y magia. Las épicas batallas de un reino perdido y la creciente amenaza de un antiguo mal marcaran la vida de la protagonista, una joven que deberá superar sus limitaciones y miedos, asumiendo su destino como personaje principal en la lucha que se avecina.

En la más remota antigüedad existía el reino de Dragonia, gobernado por los dragones en paz y armonía con los humanos y la naturaleza. La magia del Árbol del Mundo sustentaba la creación en perfecto equilibrio, pero el mal acabó por destruirlo prácticamente todo. Las malvadas víbrias guiadas por perversas intenciones iniciaron una guerra sin cuartel. El último de los dragones herido de muerte, sello al jefe de las víbrias en una prisión subterránea. Sabía que el mal  tarde o temprano escaparía de su prisión, por este motivo los dragones habían decidido, sabiendo su causa perdida en estos momentos, esconder su esencia en el cuerpo de humanos, esperando el momento de despertar y combatir de nuevo cuando su presencia se hiciera necesaria.

La obra parece destinada a un público juvenil, pero su lectura puede resultar amena para todo tipo de públicos, siendo recomendable para aquellos que quiera pasar un agradable rato con unas entretenidas aventuras además de las historias de los dragones y su reino que asemejan hermosas leyendas.

En resumen, una entretenida y agradable obra de cómoda lectura. Destacar los bellos escenarios en que se desarrolla y que siendo la primera de una saga te deja con ganas de leer más.



Agraïments a l'editorial Estrella Polar per l'exemplar.

8 comentarios :

  1. me alegro de que hayas pasado en mi blog ;) me gusta mucho el tuyo tambièn! un beso!

    ResponderEliminar
  2. Yo lo leí (también en catalán) y me gustó bastante para ser una saga poco conocida. Me dejó con ganas de más pero en mi opinión están tardando demasiado en sacar la segunda parte. ^^

    Besitos <3

    ResponderEliminar
  3. Hola wapa! Acabo de descubrir tu blog casualmente y como una de mis grandes pasiones es la lectura, tienes desde ya una seguidora.

    Y te invito a mis dos blogs y espero que te gusten.

    Besitos
    Yolanda.

    http://somosbellassiqueremosserlo.blogspot.com.es/
    http://dondelasemocionesnosllevan.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar
  4. A mí me decepcionó un poco este libro, no fue lo que me esperaba pero no estuvo mal.
    Besos!

    ResponderEliminar
  5. Hola!!!. Tienes un premio en mi blog^^
    Besos.

    ResponderEliminar
  6. ¡Hola!
    No me acaba de llamar aunque quizá le de una oportunidad...
    ¡Gracias por la reseña! :D

    ResponderEliminar
  7. Por cierto, ¡tienes premio en mi blog! x)

    ResponderEliminar