jueves, 4 de abril de 2013

Déjà vu - Els Amics de les Arts


Títol: Déjà vu
Autor: Els Amics de les Arts
Il·lustracions: Víctor Escandell
Any de publicació: 2012
Editorial: La Galera
Col·lecció: Àlbums il·lustrats
Nº de pàgines: 32
Preu: 17,95 €
Enquadernació: Cartoné
Informació adicional: Porta un CD amb la cançó
Web: http://elsamicsdelesarts.cat/

El grup Els Amics de les Arts fa treure la cançó "Déjà Vu" dins l'àlbum "Castafiore Cabaret". La cançó mostra la relació d'una parella d'enamorats a la ciutat de la llum, a París. Aprofitant tot de paraules d'origen francès, la sonoritat del català evoluciona i es confon amb una cançó francesa: Vine, et convido a un croissant / fem una vichysoisse / si vols fer una fondue / en un bon restaurant. // Saludarem al xef / brindarem amb xampany / menjarem petit fours / semblarem dos infants.



La paraula escrita és solament un element més del llibre, per això desafia qualsevol intent d'emmarcar-ho solament amb elles. Déjà vu és un surrealista i deliciós relat, una experiència molt visual i gairebé plàstica, al mateix temps que disbauxada i divertida. Les il·lustracions són una gaudida, vénen acompanyades per un recorregut ple de paraules provinent del francès, incorporades al nostre idioma i amb un efecte sorprenent. El llibre ve acompanyat d'un CD amb la cançó i el making of d'aquest curiós llibre.





La palabra escrita es solo un elemento más del libro, por eso desafía cualquier intento de enmarcarlo solamente con ellas. Déjà vu es un surrealista y delicioso relato, una experiencia muy visual y casi plástica, al mismo tiempo que gamberra y divertida. Las ilustraciones son una gozada, vienen acompañadas por un recorrido lleno de palabras proveniente del francés, incorporadas a nuestro idioma y con un efecto sorprendente. El libro viene acompañado de un CD con la canción y el making of de este curioso libro.


3 comentarios :