sábado, 20 de abril de 2013

Adolescents.cat El manual


Títol català: Adolescents.cat El manual
Pròleg: Carlos Cuevas
Any de publicació: 2013
Editorial: La Galera
Col·lecció: Instant Book  
Nº de pàgines: 285
Preu: 14,90 €
Enquadernació: Rústica amb solapes

Les relacions de parella, l'insti, els amics, el facebook, l'autoestima, el sexe, els pares: els temes que més interessen als adolescents, en un llibre que recull els principals consells i comentaris que han aparegut a adolescents.cat, el web de més èxit entre els adolescents catalans. I al final, una bateria de tests per saber si ets una persona gelosa, si estan jugant amb els teus sentiments, si la teva parella t'ha estat infidel, si sou amics o més que amics, si ets una persona influenciable, si ets addicte a les xarxes socials, etc.




Aquest manual reflecteix el millor de la pàgina web, aconseguint unir la nova tecnologia amb un format més clàssic com és el paper i la lletra impresa, demostrant que tots dos suports són perfectament compatibles i complementaris. 

El llibre en si és molt divertit i està ple de tota mena de coses molt interessants, comentaris, frases típiques i test de tot tipus juntament amb moltes altres coses, i qüestions d'interès tenen lloc i resposta en aquestes pàgines. 

Em resulta molt interessant i atractiu trobar reunides, bona part de les inquietuds i dubtes més comuns entre els adolescents. Mereix la pena l'experiència, si t'agrada tenir a les teves mans un llibre, almenys tant com navegar per la xarxa, no t'ho pots perdre. A tots els que us agradi la pàgina d'adolescents.cat segur que us agradarà, a més en un llibre mai perd la connexió ni es queda sense bateria. 

Està clarament orientat al públic de llengua catalana, però els temes que tracta són universals.




Este manual refleja lo mejor de la página web, logrando unir la nueva tecnología con un formato más clásico como es el papel y la letra impresa, demostrando que ambos soportes son perfectamente compatibles y complementarios. 

El libro en si es muy divertido y está lleno de toda clase de cosas muy interesantes, comentarios, frases típicas y test de todo tipo junto con muchas otras cosas, y cuestiones de interés tienen lugar y respuesta en estas páginas. 

 Me resulta muy interesante y atractivo encontrar reunidas, buena parte de las inquietudes y dudas más comunes entre los adolescentes. Merece la pena la experiencia, si te gusta tener en tus manos un libro, por lo menos tanto como navegar por la red, no te lo puedes perder. A todos los que os guste la página de adolescents.cat seguro que os gustará, además en un libro nunca pierde la conexión ni se queda sin batería. 

Está claramente orientado al público de lengua catalana, pero los temas que trata son universales.

3 comentarios :

  1. Sembla divertit, pero destinat a adolescents.
    A vegades em paso per la seva web, tenen noticies interesants, pero tant com per comprarme el llibre no..
    Tot i aixi gracies per la resenya!!
    Un peto!!

    ResponderEliminar
  2. Hola ! a mi no m'agrada llegir llibres però quan vau fer aquest em vui compra totes les edicions

    ResponderEliminar
  3. HOLA a mi no m'agrada llegir llibres però aquest m'agradat molt

    ResponderEliminar