martes, 4 de febrero de 2014

Novetats de Cruïlla febrer-març 2014


- Nou títol de la col·lecció crossover “Camp a través”: Tota la veritat dins meu, de Julie Berry (data de publicació: 5 de març):o Sinopsi:

La Judith i la seva millor amiga desapareixen del petit poble de Roswell Station. Dos anys després, la Judith torna a casa sola i mutilada. Els qui havien estat els seus amics i la seva família la denigren i l’ignoren.

Sense poder parlar, la Judith viu com un fantasma al seu propi poble, i escriu en silenci una llarga carta d’amor al noi que ha estimat des de sempre, l’amor de la seva vida, en Lucas.

Però quan Roswell Station és atacat pels enemics, es desenterren grans secrets, i la Judith ha de triar entre continuar vivint en silenci o recuperar la seva veu. El que ha de dir pot canviar la vida de la seva petita comunitat rural per sempre.

I la pot convertir en una heroïna.

- 4171, de Francesc Miralles (data de publicació: 19 de febrer):
o Sinopsi:

Any 4171. Catalunya forma part d’una confederació d’estats independents.

És el dia 12 d’agost, i l’Ilka es desperta al seu mòdul de son individual. El tatuatge intel·ligent del canell li anuncia que, pels seus setze anys, ha rebut el regal d’aniversari que feia tant de temps que desitjava: un viatge en el temps que la treurà, per una hora, del món fred i asèptic en el que viu i la durà a descobrir el passat.

Però un acte de sabotatge d’un grup antisistema cambia el seu destí i la transporta molt més enrere en el temps del que permet el govern: l’Ilka cau a Barcelona l’agost de 1714, en uns dies on els habitants d’una ciutat assetjada i en flames lluiten per la seva supervivència i la seva llibertat.

Sense cap possibilitat de retornar al seu temps d’origen, l’Ilka viu atrapada en l’infern del setge..… on l’esperen moltes sorpreses. Entre elles, enamorar-se per primer cop a la seva vida.

Una situació molt perillosa: qualsevol interacció amb el món de fora pot canviar el curs de la història.

- La doble vida de Cassiel Roadnight, de Jenny Valentine (data de publicació: 5 de març):


o Sinopsi:

A un noi fugitiu que viu al carrer se li presenta una oportunitat que no pot deixar escapar: canviar d'identitat. Però tothom té secrets, no només ell, i el que d'entrada semblava una solució per començar una nova vida es converteix en un malson.

2 comentarios :