viernes, 18 de octubre de 2013

Novetats Fanbooks + Premi


Hola a tots!!


Us presento les novetats de Fanbooks.




Còmic Millennium


Data de publicació: 03/10/2013


Lisbeth Salander i Mikael Blomqvist ja tenen nova cara, la que ha encarregat l'editorial belga Dupuis al dibuixant català Josep Homs, encarregat de portar al còmic, juntament amb el guionista Sylvaine Runberg, la trilogia 'Millennium', del desaparegut Stieg Larsson.

Còmic basat en els llibres de Stieg Larsson on el dibuixant català ha aconseguit que els dos protagonistes irradiïn personalitat pròpia, molta química i una Lisbeth Salander encara més extrema que les seves col·legues de la gran pantalla.







El noi que no tocava de peus a terra

Data de publicació: 03/10/2013


Els Brocket són uns perfectes avorrits i responsables i estan molt orgullosos de ser-ne. No poden deixar d’arrufar el nas davant tot el que sigui diferent. Però els Brocket no han tingut sort: des del moment que el seu fill Barnaby va arribar al món ha desafiat les lleis de la gravetat i sura per l’aire. Desesperat per fer contents als pares, en Barnaby s’escarrassa per tenir el peus ben posats a terra sense cap mena d’èxit!

Un dia fatídic, els Brocket decideixen que ja n’hi ha prou. Ells mai no havien demanat tenir un nen anormal i volador!

Aleshores, traït, sol i espantat, en Barnaby comença una aventura que el durà a fer un viatge fantàstic pel món.





Els Savage

Data de publicació: 24/10/2013


La Sasha Savage està enamorada. Fantàstic! En Jack, el noi dels seus somnis, és guapo, encantador... i vegetarià. De fet, això no serià cap problema si no fos que la família de la Sasha és una mica massa «carnívora». I és que els Savage no són el que semblen. El pare exerceix una autoritat de ferro i els experiments de la mare a la cuina són cada dia més... «Arriscats», seria la paraula? Quan un detectiu excessivament curiós rep l’encàrrec de furgar en la seva vida, la sòlida unitat familiar comença a esquerdar-se i afeblir-se, com la sinistra preferència pels éssers humans a l’hora del sopar...









Absolut desastre

Data de publicació: 24/10/2013


En Travis Maddox, un noi molt atractiu i ple de tatuatges, va aprendre dues coses abans que la seva mare morís: Juga. Fes bajanades. Estima molt. Lluita amb la teva ànima.

La seva vida està plena de relacions sexuals buides, joc il·legal i violència. Però just quan es pensa que és invencible, coneix l’Abby Abernathy, una bona noia amb un passat fosc que el farà tocar de peus a terra.







Aprofito per ensenyar-vos un premi que vaig guanyar gràcies a Fanbooks, un reproductor de música Sony.
Aprovecho para enseñaros un premio que gané gracias a Fanbooks, un reproductor de música Sony.


Moltes gràcies a Fanbooks pel premi!!

1 comentario :

  1. Enhorabona pel premi! Dels llibres que menciones, m'ha sorprès trobar el de Absolut desastre, que no en tenia ni idea de que estigués en català. Gracies per la informació!

    ResponderEliminar