viernes, 13 de septiembre de 2013

Les Escollides - Tonya Hurley


Títol català: Les Escollides
Títol original: The Blessed
Autor: Tonya Hurley
Any de publicació: 2012
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L'Illa del Temps
Nº de pàgines: 411
Preu: 17,50 €
Enquadernació: Rústica


Quan l’Agnes, la Lucy i la Cecilia ingressen a l’hospital Perpetual Help no imaginen que les seves desastroses vides estan a punt de canviar. Les tres són joves rebels amb els cors i un munt de somnis trencats. La Lucy, superficial i festera, la Cecilia, estrella de rock excèntrica i provocadora, i l’Agnes, una romàntica incurable, veuran, sorpreses, com entra en escena en Sebastian. Misteriós, seductor, atractiu, sembla que els aporta el que sempre havien estat buscant... 

Però en la batalla pel seu cor, podran salvar les seves ànimes?
Em cridava molt aquest llibre per moltes raons tant d'estètiques com d'argument, doncs presenta molts detalls interessants. Havia sentit que se centrava en la religió i no sabia que pensar d'això, la veritat és que té un plantejament bastant original i m'agrada com ho desenvolupa. Em va costar una mica enganxar-me a la seva lectura, però quan ho vaig fer va merèixer la pena.

La història tracta de tres joves problemàtiques que han posat en perill la seva pròpia vida. Els seus camins convergeixen més enllà del que imaginen, també hi ha un misteriós subjecte que les induirà a prendre un camí perillós. Això no és el més original que té, conforme vas llegint et vas imaginant alguna cosa màgica i sobrenatural relacionada d'alguna manera amb el Diable però no, és tot el contrari, és la competència que resulta igual d'esgarrifosa i sagnant.

La forma en què l'autora tracta la religió i les seves proves divines tenen un punt de gore, és un llibre fort per ser juvenil. Però no ha de tirar per enrere a ningú ni el tema de la religió ni del terror, tot està dins d'uns marges acceptables per al gènere.

Degut a que el més interessant del llibre és el propi misteri, sobretot el que passa en la seva última part, no puc entrar en molts més detalls perquè no vull spoilear-vos res. Però diré que els personatges, especialment els femenins, estan ben desenvolupats i són éssers complexos, cadascuna presenta el seu propi estil que la diferència.

El llibre té un bon final que presagia una continuació que m'agradaria llegir.
Me llamaba mucho este libro por muchas razones tanto estéticas como de argumento, pues presenta muchos detalles interesantes. Había oído que se centraba en la religión y no sabía que pensar de eso, la verdad es que tiene un planteamiento bastante original y me gusta como lo desarrolla. Me costó un poco engancharme a su lectura, pero cuando lo hice mereció la pena.

La historia trata de tres jóvenes problemáticas que han puesto en peligro su propia vida. Sus caminos convergen más allá de lo que imaginan, también hay un misterioso sujeto que las inducirá a tomar un camino peligroso. Esto no es lo más original que tiene, conforme vas leyendo te vas imaginando algo mágico y sobrenatural relacionado con algo diabólico pero no, es todo lo contrario, es la competencia que resulta igual de terrorífica y sangrienta.

La forma en que la autora trata la religión y sus pruebas divinas tienen un punto de gore, es un libro fuerte para ser juvenil. Pero no debe echar para atrás a nadie ni el tema de la religión ni del terror, todo está dentro de unos márgenes aceptables para el género.

Debido a que lo más interesante del libro es el propio misterio, sobre todo lo que pasa en su última parte, no puedo entrar en muchos más detalles para no spoilear. Pero diré que los personajes, especialmente los femeninos, están bien desarrollados y son seres complejos, cada una presenta su propio estilo que la diferencia.

El libro tiene un buen final que presagia una continuación que me gustaría leer.

6 comentarios :

 1. Tengo mucha curiosidad por este libro, espero tener la oportunidad de leerlo ^^
  Besos

  ResponderEliminar
 2. Me gustaron los otros libros de Tonya Hurley, y este me llama especialmente la atención.

  ResponderEliminar
 3. Creo que es la primera reseña positiva que leo de él, todas las otras que leí lo ponían muy mal. Aún así, le tengo mucha curiosidad y me gustaría leerlo.
  Un beso. ^^

  ResponderEliminar
 4. ¡Hola!

  De la autora yo leí los dos primeros de Ghostgirl, y la verdad que pese a ser algo "infatiles" a mi me gustaron mucho :D

  Este me llama muchísimo, la verdad y ahora que leo tu reseña más ganas me dan :) Mucha gente dice que no le gustó nada de nada, pero me fío de tu reseña, creo que opinaré lo mismo que tú, cuando lo lea te comentó que tal :D

  Un besote!

  ResponderEliminar
 5. No lei ninguno , pero me llamo la atencion siempre tuvieron malas criticas, veremos q tal es

  Nos seguimos?Asi nos leemos mas seguido :D
  Saludo!

  ResponderEliminar