miércoles, 5 de septiembre de 2012

Bella malícia - Rebecca James


Títol català: Bella malícia
Títol castellà: Bella malicia
Títol original: Beautiful malice
Autor: Rebecca James
Any de publicació: 2010
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Nº de pàgines: 284
Preu: 18,90 €
Enquadernació: Rústica amb solapes


« Si ets jove i bella, també pots ser dolenta »

Després del brutal assassinat de la seva virtuosa germana, la família de la Katherine queda destrossada. Per tal de fugir de l'atenció dels mitjans de comunicació, cruels i implacables, la família es trasllada a una nova ciutat on la Katherine espera començar de nou.
A la nova escola, la Katherine coneixerà la bella i encantadora Alice Parrie, que l’ajudarà a oblidar el seu passat tràgic i dolorós i de qui es farà amiga íntima. Però ser amiga de l'Alice no resulta tan fàcil com sembla, i a mesura que les noies es van coneixent, la Katherine va descobrint el seu costat més fosc, i una cosa més i molt important: a l’Alice ningú no li fa el buit.


“En el fons et vas sentir alleujada? Et vas sentir alleujada de desfer-te’n? De la teva germana perfecta? Te’n vas alegrar quan la van assassinar?”.





Aquesta novel·la ens conta un drama, que presenta forts components psicològics. Comença amb la protagonista Katherine a la qual veiem al costat de la seva filla Sarah. La Katherine ens parla des dels seus records, així sabem que algú anomenat Alice, que va tenir importància en algun moment de la seva vida, va morir fa algun temps i que la Katherine s'alegra, se sent alleujada que aquesta persona morís.

Després d'aquest començament, viatjant enrere en el temps assistim a la trobada de la Katherine i l’Alicie, a com es van conèixer i van entaular una amistat. L’Alicie és maca i popular, apareix en la trista vida de la protagonista com una mena d'aire fresc, com si fos just el que necessitava en aquest moment.

La Katherine havia tingut problemes que havien portat a la seva família a canviar de ciutat, en successius capítols viatjarem uns anys més enrere en el temps i coneixerem els terribles successos que van embolicar a la Katherine i a la seva germana, provocant la mort en horribles circumstàncies de la germana de la protagonista. Aquest fet trastornarà per sempre la vida de la Katherine, més enllà fins i tot del que en un primer moment pogués semblar.

Així es van alternant els tres diferents temps, desenvolupant-se els successos que conformen la trama de l'obra, mantenint-nos interessats de principi a fi amb les intrigues i desgràcies que semblen aguaitar-la contínuament, portant-nos fins al sorprenent desenllaç que lliga les més grans tragèdies en la vida de la Katherine i ens aclareix el perquè s'alegra de la mort d'Alice.

En resum, és una recomanable obra que t'emociona i t'intriga.





Esta novela nos cuenta un drama, que presenta fuertes componentes psicológicos. Comienza con la protagonista Katherine a la que vemos junto a su hija. Katherine nos habla desde sus recuerdos, así sabemos que alguien llamado Alice, que tuvo importancia en algún momento de su vida, murió hace algún tiempo y que Katherine se alegra, se siente aliviada de que esa persona muriera.

Después de este comienzo, viajando atrás en el tiempo asistimos al encuentro de Katherine y Alicie, a como se conocieron y entablaron una amistad. Alicie es guapa y popular, aparece en la triste vida de la protagonista como un soplo de aire fresco, como si fuera justo lo que necesitaba en ese momento.

Katherine había tenido problemas que habían llevado a su familia a cambiar de ciudad, en sucesivos capítulos viajaremos unos años más atrás en el tiempo y conoceremos los terribles sucesos que envolvieron a Katherine y a su hermana, provocando la muerte en horribles circunstancias de la hermana de la protagonista. Este hecho trastornará para siempre la vida de Katherine, más allá incluso de lo que en un primer momento pudiera parecer.

Así se van alternando los tres distintos tiempos, desarrollándose los sucesos que conforman la trama de la obra, manteniéndonos interesados de principio a fin con las intrigas y desgracias que parecen acecharla continuamente, llevándonos hasta el sorprendente desenlace que concatena las más grandes tragedias en la vida de Katherine y nos aclara el porqué se alegra de la muerte de Alice.

En resumen, es una recomendable obra que te emociona y te intriga.




Agraïments a l'editorial Columna per l'exemplar.

8 comentarios :

  1. Uy, pues le tenia yo ganas desde que vi la portada y leí la sinopsis, pero tu reseña me ha terminado de convencer, a ver si lo encuntro y me lo compro!!

    Besos :)

    ResponderEliminar
  2. desde que salió tengo ganas de leerlo. Me gustan las historias con un toque de intriga psicológica >.<

    Gracias por la reseña, ¡Un besito!

    ResponderEliminar
  3. Lo tengo en el ebook pendiente a ser devorado.

    ResponderEliminar
  4. ¡¡Me llama mucho!! Es la primera vez que lo veo ^-^

    ResponderEliminar
  5. Tiene buena pinta y me encanta la portada ^^
    Besos

    ResponderEliminar
  6. También le tenía muchas ganas, pero leí el primer capítulo y no...
    Saludos.

    ResponderEliminar
  7. aquest llibre hem va encantarr^ûn petonet desde http://www.booksandparadise.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar