domingo, 23 de septiembre de 2012

Ànimes bessones - Elizabeth Chandler


Títol català: Ànimes bessones
Títol castellà: Almas gemelas
Títol original: Kissed by an angel, The power of love, Soulmates
Autor: Elizabeth Chandler
Any de publicació: 2012
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Nº de pàgines: 639
Preu: 17,95 €
Enquadernació: Rústica amb solapes



«―L’he perdut, Ella, ja ho sé. En Tristan és mort. No em pot tornar a abraçar. No pot pensar en mi. Ja no em pot desitjar. L’amor acaba amb la mort.
―No! No és cert! ―va exclamar en Tristan―. Et tornaré a abraçar, ho juro, i comprendràs que el meu amor no desapareixerà mai.
―Estàs esgotat, Tristan ―va dir la Lacey.
―T’abraçaré! T’estimaré sempre!»


L’Ivy és nova a l’institut de Stonehill. És bona estudiant i una mica tímida, però aviat fa un grupet d’amigues que l’ajuden a integrar-se. En Tristan, capità de l’equip de natació, és un dels nois més populars de l’institut, d’aquells per qui sospiren les noies.
Quan l’Ivy i en Tristan es coneixen no poden evitar sentir que són ànimes bessones, i es converteixen en la parella perfecta. No obstant això, un tràgic accident canvia les coses. L’Ivy sent que ho ha perdut tot... fins que comença a percebre fets estranys al seu voltant, com si una misteriosa presència l’acompanyés sempre i la protegís...




Aquest llibre aüna la trilogia original, composta: El petó d'un àngel, El poder de l'amor i Ànimes bessones. Reunides aquí sota el títol genèric Ànimes bessones. Narra el tràgic amor de l’Ivy i enTristan, els malaurats enamorats que semblen condemnats a estar separats per la destinació. Es tracta d'una novel·la romàntica paranormal, que a més té un fort component de misteri i intriga, fins i tot dosi de terror psicològic amb un psicòpata assassí inclòs.

En la part primera, cridada El petó d'un àngel, es desenvolupa l'amor mortal de l’Ivy i en Tristan. És un moment clau en la vida d'ella, que és a punt de canviar per sempre. Aquest amor sembla que es veurà interromput irremeiablement per un tràgic accident, que ha estat provocat per ocults interessos.

En la segona part, que rep el nom El poder de l'amor, l’Ivy tracta de sobreposar-se com pugues de la terrible experiència, de la qual de moment desconeix les circumstàncies exactes, doncs sofreix amnèsia retrògrada en el que l'accident es refereix. Per a això compta amb l'ajuda dels seus amics i família, sobretot la del seu nou germanastre que s’anomena Gregory. Però l'amenaça que plana encara aguaitant damunt l’Ivy. Mentrestant en Tristan convertit en àngel tractarà d'ajudar-la i avisar-la, per tots els mitjans del gran perill en què es troba, doncs l’Ivy té al causant de tots els seus mals més prop del que sembla. Quan tot sembli perdut, l'amor que tots dos senten es manifestés.

En la tercera parteix Ànimes bessones, l’Ivy pressenteix la presència d’en Tristan com una realitat, no només possible sinó certa. Per fi sembla ser que quedarà revelat el veritable perill i el culpable dels crims que se succeeixen sense pausa, encara que això només condueix a una situació encara més desesperada. En veure's acorralat el psicòpata, la vida de l’Ivy es veurà més amenaçada que mai quan tots els secrets comencin a sortir a la llum. En Tristan trencarà totes les regles per tractar d'ajudar a la seva estimada, encara que sap que tot conclourà per a ell i significarà l'adéu definitiu a l’Ivy. Tots dos hauran de prosseguir el seu camí per separat.

En resum, una gran obra que aconsegueix mantenir-te intrigada i interessada de principi a fi. La història pot haver conclòs amb aquest llibre, però encara donava més joc de si i té una continuació, que va rebre per nom Ànimes trobades, també va ser ressenyada en aquest blog i us convido a llegir-lo, ací teniu l'enllaç Ànimes trobades.






Este libro aúna la trilogía original, compuesta por El beso de un ángel, El poder del amor y Almas gemelas. Reunidas aquí bajo el título genérico Almas gemelas. Narra el trágico amor de Ivy y Tristan, los malhadados enamorados que parecen condenados a estar separados por el destino. Se trata de una novela romántica paranormal, que además tiene un fuerte componente de misterio e intriga, incluso dosis de terror psicológico con un psicópata asesino incluido.

En la parte primera, llamada El beso de un ángel, se desarrolla el amor mortal de Ivy y Tristan. Es un momento clave en la vida de ella, que está a punto de cambiar para siempre. Este amor parece que se verá interrumpido irremediablemente por un trágico accidente, que ha sido provocado por ocultos intereses.

En la segunda parte, que recibe el nombre de El poder del amor, Ivy trata de sobreponerse como puede de la terrible experiencia, cuya circustancias exactas de momento desconoce, pues sufre amnesia retrógrada en lo que el accidente se refiere. Para esto cuenta con la ayuda de sus amigos y familia, sobre todo la de su nuevo hermanastro llamado Gregory. Pero la amenaza se cierne todavía acechante sobre Ivy. Mientras tanto Tristan convertido en ángel tratará de ayudarla y avisarla, por todos los medios del gran peligro en que se encuentra, pues Ivy tiene al causante de todos sus males más cerca de lo que parece. Cuando todo parezca perdido, el amor que ambos sienten se manifestara.

En la tercera parte Almas gemelas, Ivy presiente la presencia de Tristan como una realidad, no sólo posible sino cierta. Al fin parece ser que quedará revelado el verdadero peligro y el culpable de los crímenes que se suceden sin pausa, aunque esto sólo conduce a una situación todavía más desesperada. Al verse acorralado el psicópata, la vida de Ivy se verá más amenazada que nunca cuando todos los secretos comiencen a salir a la luz. Tristan romperá todas las reglas para tratar de ayudar a su amada, aunque sabe que todo concluirá para él y significará el adiós definitivo a Ivy. Ambos deberán proseguir su camino por separado.

En resumen, una gran obra que logra mantenerte intrigada e interesada de principio a fin. La historia puede haber concluido con este libro, pero todavía daba más juego de sí y tiene una continuación, que recibió por nombre Almas cruzadas, también fue reseñada en este blog y os invito a leerlo aquí Almas cruzadas.



Agraïments a l'editorial Columna per l'exemplar.

5 comentarios :

  1. Hola!!! pasé por aquí y me quedé! tienes una seguidora mas.
    Pásate por mi blog estas invitada.

    Besotes

    ResponderEliminar
  2. great blog! Maybe we follow each other ?! Let me know :) Greetings www.yuliekendra.com

    ResponderEliminar
  3. Hola! a mi el libro no me gustó mucho.
    Me gustó más la segunda parte que sacaron.
    Un petó.

    ResponderEliminar

  4. Hello, I found your blog from a friend and I went to visit! I loved your post and I am going to stay on top of all the news!

    I hope my blog:

    www.todacharmosa.com

    If you want to follow me I'll be very happy! ♥ hugs..

    Instangram @pathyamorinha
    http://facebook.com/blogtodacharmosa

    ResponderEliminar