jueves, 14 de noviembre de 2013

El gat vermell, el gat blau - Jenni Desmond


Títol català: El gat vermell, el gat blau
Títol castellà: Gato rojo, gato azul
Autor: Jenni Desmond
Il·lustrador: Jenni Desmond
Any de publicació: 2013
Editorial: Lata de Sal
Nº de pàgines: 36
Preu: 15,95 €
Enquadernació: Cartoné 


El Gat Vermell i el Gat Blau vivien a la mateixa casa.El pis de dalt era per al Gat Blau i el de sota per al Gat Vermell. Quan es trobaven... No era maco de veure. Gens maco. Cap dels dos no sabia res del desig secret de l’altre. El Gat Vermell somiava ser tan intel·ligent com el Gat Blau i... el Gat Blau volia ser àgil i ràpid com el Gat Vermell.




En aquest llibre de la col•lecció gats, els felins són els únics protagonistes d'una divertida història que ensenyarà als més petits els valors de la diversitat, i la manera en què podem confondre el que pensem els uns dels altres, arribant a no reconèixer qualitats i virtuts que admirem.

La història d'aquests dos gats és molt entretinguda i perfecta per als nens, aquesta és una manera d'iniciar-se en la lectura de la mà d'uns simpàtics animals que sempre són els preferits dels petits.

Per descomptat, el plaer de la seva lectura i del valor visual de les il·lustracions no té perquè ser només per als petits de la casa, es pot gaudir de compartir-ho amb ells o simplement recordar la nostra infància i el nen que tots portem dins.


En este libro de la colección gatos, los felinos son los únicos protagonistas de una divertida historia que enseñará a los más pequeños los valores de la diversidad, y la manera en que podemos confundir lo que pensamos unos de otros, llegando a no reconocer cualidades y virtudes que admiramos.

La historia de estos dos gatos es muy entretenida y perfecta para los niños, esta es una manera de iniciarse en la lectura de la mano de unos simpáticos animales que siempre son los preferidos de los pequeños.

Por supuesto, el placer de su lectura y del valor visual de las ilustraciones no tiene porque ser solamente para los peques de la casa, se puede disfrutar de compartirlo con ellos o simplemente recordar nuestra infancia y el niño que todos llevamos dentro.

1 comentario :