sábado, 16 de noviembre de 2013

Au, baixa, gateta! - Sonya Hartnett


Títol català: Au, baixa, gateta!
Títol castellà: ¡Baja, gata!
Autor: Sonya Hartnett
Il·lustrador: Lucia Masciullo
Any de publicació: 2013
Editorial: Lata de Sal
Nº de pàgines: 36
Preu: 16 €
Enquadernació: Cartoné 


S’acosta l’hora d’anar a dormir i la gata siamesa del Nicholas no baixa de la teulada. El Nicholas es preocupa, no vol que dormi allà dalt, a mercè de les criatures nocturnes. La gata només miola i no té intencions de baixar. Però la nit amaga sorpreses, i dins la seva immensa foscor, el Nicholas i la seva gata oblidaran les seves pors per ser més valents que mai. Una història de Siamesos y Valents.


Sempre és un plaer llegir aquests encantadors llibres infantils, en aquesta col•lecció els gats són els protagonistes. Són històries molt entretingudes que reflecteixen el caràcter dels nostres amics felins.

Aquesta història en particular ens parla de l'entremaliats i independents que poden arribar a ser. El seu caràcter peculiar els porta a córrer tot tipus d'arriscades aventures. Com li succeeix a la gateta del conte, sovint hem de rescatar-los. M'agrada com s'entremesclen els somnis de la gateta i del seu amo, es nota que es volen molt i tenen bona opinió l’un per l’altre.

Aquest llibre il·lustrat farà les delícies de tots els de la casa, especialment dels més petits que gaudiran d'una bonica història i unes belles il·lustracions.

Siempre es un placer leer estos encantadores libros infantiles, en esta colección los gatos son los protagonistas. Son historias muy entretenidas que reflejan el carácter de nuestros amigos felinos.

Esta historia en particular, nos habla de lo traviesos e independientes que pueden llegar a ser. Su carácter peculiar les lleva a correr todo tipo de arriesgadas aventuras. Como le sucede a la gatita del cuento, a menudo debemos rescatarlos. Me gusta cómo se entremezclan los sueños de la gatita y de su dueño, se nota que se quieren mucho y tienen buena opinión uno de otro.

Este libro ilustrado hará las delicias de todos los de la casa, especialmente de los más pequeños que disfrutarán de una bonita historia y unas bellas ilustraciones.

A mi gatito Yuki le ha encantado.

2 comentarios :