miércoles, 7 de noviembre de 2012

Roig robí - Kerstin Gier


Títol català: Roig robí. L'amor més enllà del temps
Títol castellà: Rubí. El amor más allá del tiempo
Títol original: Rubinrot. Liebe geht durch alle Zeiten
Autor: Kerstin Gier
Any de publicació: 2010
Editorial: La Galera
Col·lecció: Lluna Roja
Nº de pàgines: 360
Preu: 17,95 €
Enquadernació: Cartoné 



De vegades és una bona creu pertànyer a una família amb tants misteris! Almenys això és el que creu la Gwendolyn, una noia de setze anys, fins que un dia, sense saber com, es troba a Londres del penúltim tombant de segle. I llavors descobreix que ella és precisament el misteri més gran de tota la seva família. En canvi, hi ha una cosa que no ha vist: que és molt més recomanable no enamorar-se entre una època i una altra. Perquè això fa que les coses siguin molt més complicades!

L'autora de best-sellers Kerstin Gier aconsegueix com ningú fer reviure el sentiment més bonic del món!

Trepidant, divertida, intrigant: en Gideon i la Gwen travessen, amb el seu amor, totes les fronteres del temps!





La Gwen és una jove que es considera a si mateixa una noia molt normal, malgrat tenir el do de veure i comunicar-se amb els fantasmes. Aquesta capacitat no és molt acceptada que diguem per la seva família, i això que aquesta família en particular comparteix un misteriós secret. 

A la casa dels Montrose ha existit des de fa molt temps individus dotats d'una estranya capacitat, heretada en cada generació per una única portadora que rep el nom d'una pedra preciosa. Hi ha dotze viatgers, la Gwen en concret té com a pedra representativa el robí. 

La Gwen en principi no sembla que posseeixi el gen que porta amb si el poder de viatjar en el temps, és la seva cosina la que sembla ser la portadora. Ella es diu Charlotte i ha estat entrenada des de sempre per a la seva missió de poder viatjar al passat. 

Però el destí sembla tenir altres plans, a l'hora de la veritat és la Gwen i no la Charlotte la que manifesta el poder. La confusió és deguda a una manipulació de les seves dades de naixement, i ara una desentrenada protagonista s'enfrontarà als perills i problemes del viatge en el temps. 

En aquest volum, coneixerem la genealogia masculina i femenina dels viatgers posseïdors del do. Així com particularitats del viatge en el temps i la manera com s'organitzen per controlar l'impacte, salvaguardant el present i garantint, en la mesura del possible, la seguretat dels viatgers en fer respectar les normes. 

És una entretinguda història, que et fa passar una bona estona deixant-te amb ganes de saber més, amb moltes preguntes i misteris sense resoldre que sens dubte tindran resposta en els següents llibres de la trilogia, de la qual aquest és el primer volum.






Gwen es una joven que se considera a sí misma una chica muy normal, a pesar de tener el don de ver y comunicarse con los fantasmas. Esta capacidad no es muy aceptada que digamos por su familia, y eso que esta familia en particular comparte un misterioso secreto. 

En la casa de los Montrose ha existido desde hace mucho tiempo individuos dotados de una extraña capacidad, heredada en cada generación por una única portadora que recibe el nombre de una piedra preciosa. Hay doce viajeros, Gwen en concreto tiene como piedra representativa el rubí. 

Gwen en principio no parece que posea el gen que trae consigo el poder de viajar en el tiempo, es su prima la que parece ser la portadora. Ella se llama Charlotte y ha sido entrenada desde siempre para su misión de poder viajar al pasado. 

Pero el destino parece tener otros planes, a la hora de la verdad es Gwen y no Charlotte la que manifiesta el poder. La confusión es debida a una manipulación de sus datos de nacimiento, y ahora una desentrenada protagonista se enfrentará a los peligros y problemas del viaje en el tiempo. 

 En este volumen, conoceremos la genealogía masculina y femenina de los viajeros poseedores del don. Así como particularidades del viaje en el tiempo y el modo en que se organizan para controlar el impacto, salvaguardando el presente y garantizando, en la medida de lo posible, la seguridad de los viajeros al hacer respetar las normas. 

Es una entretenida historia, que te hace pasar un buen rato dejándote con ganas de saber más, con muchas preguntas y misterios sin resolver que sin duda tendrán respuesta en los siguientes libros de la trilogía, de la que este es el primer volumen.



Agraïments a l'editorial La Galera per l'exemplar.

7 comentarios :

  1. És preciosa l'edició catalana, segurament jo també em compri aquesta.
    Un petó!

    ResponderEliminar
  2. M'encanta la edició ^^
    I la saga és preciosa :)
    Gràcies per la ressenya
    ¡Un petó!

    ResponderEliminar
  3. Wow!! Vaya reseña. De verdad que me ha encantado. Yo hace poco leí el sgundo tomo y sigue siendo igual de genial. La verdad que la versión catalana es preciosa. Me la hubiese cogido si no fuese por el precio u_u

    Espero que te guste el segundo :)

    Un besito!!

    ResponderEliminar
  4. Interesting story of a family .....

    xo Lelli, italian fashion family .... another type of family's story ...

    http://leolelli.blogspot.it/

    ResponderEliminar
  5. Me encanta esta saga y esa portada mejor qe la qe yo tengo.
    Un beso!!

    ResponderEliminar
  6. ¡Hola! Acabo d'arribar al teu blog buscant resenyes d'aquest llibre ja que em criden molt l'atenció els tres. I després de llegir el que escrius, ¡¡penso que l'acabaré comprant segur!!

    Si et ve de gust en algun moment visitar el meu blog, estaré encantada de rebre la teva visita, per la meva part, ¡je tens una seguidora més!

    Petonets^^

    ResponderEliminar
  7. Que envidia me das,con esta saga,jeje.Yo le tengo muchisimas ganas.

    ResponderEliminar