domingo, 21 de octubre de 2012

Caçadors d'ombres. Els orígens: 1. L'àngel mecànic - Cassandra Clare


Títol català: Caçadors d'ombres. Els orígens: 1. L'àngel mecànic
Títol castellà: Cazadores de sombras. Los orígenes: 1. Ángel Mecánico
Títol original: The Infernal Devices. Book One. Clockwork Angel
Autor: Cassandra Clare
Any de publicació: 2010
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L'Illa del Temps
Nº de pàgines: 467
Preu: 17,95 €
Enquadernació: Tapa dura



Londres, 1878. La Tessa Gray arriba en vaixell des de Nova York buscant el seu germà desaparegut portant com a única guia l’àngel mecànic, un rellotge que era de la seva mare. Només posar el peu a la ciutat, les germanes Fosques la segrestaran i l’obligaran a desenvolupar uns poders que li eren desconeguts.

Aterrida i molt confosa, la Tessa és rescatada per dos joves Caçadors d’Ombres, que la portaran a l’Institut de Londres. Allà s’adonarà que els seus poders obren la porta a un món màgic i estrany, ple de meravelles però també d’odi, prejudici, perill i amor… i ella en serà el centre.





Aquesta novel·la inicia una nova saga, que s'endinsa al meravellós món de Caçadors d'Ombres. En aquesta ocasió l'acció es trasllada a l'Anglaterra victoriana, protagonitzada per la Tessa Gray. Una jove novaiorquesa que arriba al Londres vuitcentista, a la recerca del seu germà. Ella sempre s'havia considerat un ésser humà perfectament normal, amb una gran afició per la lectura de novel·les, entre les seves pàgines trobava les úniques aventures que coneixia. Però aviat tot canviarà, traient-la de l'error en què havia viscut fins llavors, de la forma més abrupta i cruel.

Després de veure's totalment involucrada al món sobrenatural, la seva única protecció d'aquest submon i del terrible Magister que l'amenaça, vindrà de la mà dels caçadors d'ombres. Els Nefilim estan intrigats pel seu poder, que intueixen relacionat amb una amenaça provinent d'alguna cosa mai vist fins al moment, però aviat aprendran a preciar a la Tessa per les seves excepcionals qualitats personals.

La llegenda diu que els Nefilim no hauran de témer res provinent del cel ni de l'infern, res viu pot amb ells. Però aquest enemic és diferent a tots els altres.

La Tessa haurà d'enfrontar-se a les seves pors i prejudicis, aprenent a acceptar tant el seu poder com la seva situació, en el procés descobrirà més de si mateixa i dels seus orígens. Per descomptat, també coneixerà més sobre el món dels Nefilim.

La màgia i el sobrenatural es combinen en aquesta obra, amb coses tan mundanes i extraordinàries com l'amor i l'amistat, donant com resultat una història plena d'interessants aventures que continua amb Caçadors d'ombres. Els orígens: Príncep mecànic.





Esta novela inicia una nueva saga, que se adentra en el maravilloso mundo de Cazadores de Sombras. En esta ocasión la acción se traslada a la Inglaterra victoriana, protagonizada por Tessa Gray. Una joven neoyorquina que llega al Londres decimonónico, en busca de su hermano. Ella siempre se había considerado un ser humano perfectamente normal, con una gran afición por la lectura de novelas, entre sus páginas encontraba las únicas aventuras que conocía. Pero pronto todo cambiará, sacándola del error en que había vivido hasta entonces, de la forma más abrupta y cruel.


Tras verse totalmente involucrada en el mundo sobrenatural, su única protección de ese submundo y del terrible Magister que la amenaza, vendrá de la mano de los cazadores de sombras. Los Nefilim están intrigados por su poder, que intuyen relacionado con una amenaza proveniente de algo nunca visto hasta el momento, pero pronto aprenderán a preciar a Tessa por sus excepcionales cualidades personales.

La leyenda dice que los Nefilim no deberán temer nada proveniente del cielo ni del infierno, nada vivo puede con ellos. Pero este enemigo es diferente a todos los demás.

Tessa deberá enfrentarse a sus miedos y prejuicios, aprendiendo a aceptar tanto su poder como su situación, en el proceso descubrirá más de sí misma y de sus orígenes. Por supuesto, también conocerá más sobre el mundo de los Nefilim.

La magia y lo sobrenatural se combinan en esta obra, con cosas tan mundanas y extraordinarias como el amor y la amistad, dando como resultado una historia llena de interesantes aventuras que continúa con Cazadores de sombras. Los orígenes: Príncipe mecánico.



Agraïments a l'editorial Estrella Polar per l'exemplar.

4 comentarios :

  1. A mí me gusta mucho esta saga :) Cualquier cosa de Cazadores de sombras es estupenda y tengo muchísimas ganas de leerme el último que ha salido de la saga ^^

    ResponderEliminar
  2. La verdad que todo el mundo habla de ella y tengo ganas de echarle el gancho a ver qué tal. A ver si cuando acabe de leer todo lo que tengo pendiente, me animaré.
    Gracias por la reseña :)

    ResponderEliminar
  3. Me gustaría que dejaras ver más tu opinión en las reseñas porque después de leerlas me siento como si tan solo hubiera leido un resumen sin nada propio...

    ResponderEliminar
  4. Adoro esta saga al completo.
    Un beso!!

    ResponderEliminar