martes, 11 de diciembre de 2012

Cançó de mar 1. El despertar - Amanda Hocking


Títol català: Cançó de mar 1. El despertar
Títol castellà: Sirenas. Canción de Mar 1
Títol original: Wake
Autor: Amanda Hocking  
Any de publicació: 2012
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L'Illa del Temps
Nº de pàgines: 320
Preu: 14,95 €


Submergeix-te en un món de poders immortals i secrets aterridors. Deixa't endur per l'encant de les sirenes.

Quan el va besar, la Gemma havia sentit molta gana. El noi li havia despertat alguna cosa interna, unes ànsies que ni tan sols sabia que existien dins seu. Sentia voracitat per ell, en el sentit més primari del terme.
I aquella fam l'espantava. Intuïa que alguna cosa anava molt malament i l'havia d'aturar.



En un petit poble anomenat Capri, viu la nostra protagonista Gemma amb la seva família, composta per la seva germana major Harper i el seu pare Brian. 

La Gemma és una entusiasta nedadora que sent autentica passió pel mar, li agrada anar a la badia de nit per gaudir del mar i els estels. 

La seva germana Harper és la responsable i s'encarrega de cuidar de la família. Ha fet això des de l'accident de cotxe que va tenir amb la seva mare, a ella per sort no li va passar res greu, però a la seva mare van haver d'internar-la en un centre a causa de les greus seqüeles. 

Entre els personatges masculins tenim a l’Alex, el millor amic de la Harper, és un noi maco i una mica friki, al que la Gemma comença a veure amb altres ulls. També està en Daniel, que viu en un iot, és un noi molt carismàtic i atractiu, entre ell i la Harper sorgirà l'espurna. 

Al poble tots quedaran fascinats i al mateix temps atemorits davant la presència d'unes belles i enigmàtiques joves, al principi són quatre inseparables, per això quan solament veuen a tres tota la gent es pregunten per la quarta. 

La veritat és que ara, en aquest moment són solament tres i necessiten desesperadament completar el seu nombre, per això aquestes estrangeres tan misterioses intentaran per tots els mitjans que Gemma s'una a elles i deixi enrere a tots els estimats. 
 
Aquestes tres joves, la Penn, la Thea i la Lexi, mostren a la Gemma la part atractiva de ser sirenes, però li oculten el preu a pagar, no tot és tan bonic com ho posen. El que pot semblar un somni per a la Gemma, fàcilment pot acabar convertit en malson. 

La Harper és sens dubte el meu personatge preferit, a causa de la seva capacitat de sacrifici i al gran amor que sent per la seva família, crec que és un personatge que pot tenir més importància en posteriors aventures. 

El despertar és el principi d'una saga que promet, l'autora ha definit bé la història i els personatges, a més té un interessant tema i m'ha agradat la manera en què està explicat, la lectura és ràpida i entretinguda de la primera a l'última pàgina. 

4 comentarios :

  1. Hola! Encara que havia sentit parlar prou mal de l'autora i de les seues altres sagues, la veritat és que d'este llibre estic escoltant molt bones coses així que igual li done una oportunitat jajaja.
    Petonets! ^^

    ResponderEliminar
  2. Que hermosa portada :3 yo ando enojada con la portada que trajeron a Mexico pero bueno... Le tengo muchas ganas.

    ResponderEliminar
  3. Ua es xulisim el llibre! Mel acabo de llegir! Crec que haurien de fer una serie jajaja Es fantaastic Esque quan me le acabat me posat a plorar perque no voliabque sacabes!! ;)

    ResponderEliminar